AuthorTopic: What's going on: (BUG REPORTING THREAD)  (Read 10807 times)

Offline Gil

  • 0100
  • ***
  • Posts: 1543
  • Karma: +1/-0
  • Too square to be hip
    • http://pixeljoint.com/p/475.htm
    • View Profile
    • My Portfolio

Re: What's going on: (BUG REPORTING THREAD)

Reply #20 on: April 20, 2007, 12:50:18 pm
This seems to work, always:

1. Make sure your bookmark, or favourite doesn't have "www" anywhere. I bookmarked the following:

http://www.wayofthepixel.net/pixelation/index.php

2. Clear your cookies, or just the pixel-arts.org ones. For firefox this is:

Options > Cookies
Find and select "pixel-art.org"
Delete just this entry

Offline Mirre

  • 0010
  • *
  • Posts: 191
  • Karma: +0/-0
  • Pokémon Trainer
    • View Profile
    • LINNEART

Re: What's going on: (BUG REPORTING THREAD)

Reply #21 on: April 20, 2007, 03:58:18 pm
When I try to use the "Mark topics as read" I get this error message:
Session verification failed. Please try logging out and back in again, and then try again.

It doesn't work after logging out and then in again though.

I have cleared my cookes and also changed the favourite.
« Last Edit: April 20, 2007, 04:00:06 pm by Mirre »

Offline The B.O.B.

  • 0011
  • **
  • Posts: 699
  • Karma: +3/-0
  • currently losering it up...
    • View Profile

Re: What's going on: (BUG REPORTING THREAD)

Reply #22 on: April 20, 2007, 04:47:06 pm
Also, the "help" button seems jacked. I clicked on it and got: "Unable to load the 'manual_above' template."

Can't find a way to change the avatar, either. The option has disappeared from my settings.
« Last Edit: April 21, 2007, 04:24:30 pm by The B.O.B. »
my back hurts...

Offline willfaulds

  • 0010
  • *
  • Posts: 217
  • Karma: +0/-0
    • View Profile

Re: What's going on: (BUG REPORTING THREAD)

Reply #23 on: April 21, 2007, 09:59:58 am
I've tried all listed solutions to the login problem but none work and now it seems my "unread posts since last visit" are not updating.

Offline Niss

  • 0001
  • *
  • Posts: 66
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • darkno.de

Re: What's going on: (BUG REPORTING THREAD)

Reply #24 on: April 22, 2007, 10:06:46 am
I know that you can't change your avatar right now (right?) but why oh why do I have that photo for an avatar? I never changed that...
EDIT: Now that I think of it, that might be my fault after all. I don't use the webspace anymore that I used a few months ago - I think that's were my avvi had been. Though it would still be odd to have an image with the same url and name as the avatar... well well.
« Last Edit: April 22, 2007, 10:22:52 am by Niss »

Offline Conzeit

  • 0100
  • ***
  • Posts: 1448
  • Karma: +3/-0
  • Camus
    • conzeit
    • View Profile
    • CONZEIT

Re: What's going on: (BUG REPORTING THREAD)

Reply #25 on: April 22, 2007, 11:55:43 pm
I cannot mark forum read, it always tells me "login verification failed" even after relogging

Offline Rydin

  • 0011
  • **
  • Posts: 925
  • Karma: +0/-0
  • ...zzzt...
    • @thickDumps
    • View Profile
    • thickDumps

Re: What's going on: (BUG REPORTING THREAD)

Reply #26 on: April 24, 2007, 04:24:27 am
The lack of splel check is driveing me crazy....but I guess its minor compared to what you are all describing.  I thought it was weird that I got logged out just from closing Firefox, but it never happened since then, so.... :-\
Man cannot remake himself without suffering for he is both the marble and the sculptor.

Offline Feron

  • 0100
  • ***
  • Posts: 1123
  • Karma: +0/-1
  • Carpe Diem
    • View Profile
    • Pixelheart

Re: What's going on: (BUG REPORTING THREAD)

Reply #27 on: April 24, 2007, 12:35:50 pm
i would appreciate if the main banner could link to "http://www.wayofthepixel.net/pixelation/index.php"  rather than just the pixelation dir.  this is what causes me to be logged out whenever i click the banner to go back to the main page.

Offline ndchristie

  • 0100
  • ***
  • Posts: 2426
  • Karma: +2/-0
    • View Profile

Re: What's going on: (BUG REPORTING THREAD)

Reply #28 on: April 25, 2007, 01:39:20 am
"latest post" always takes me to the first one in the thread all of a sudden.  not too irritating at first, but its starting to really bug me with the longer threads (my partisan, the ot's, etc)

also i tried to reregister a new account that just used my name, but it told me that i didnt type the security image letters right.  there was no image, or a place to copy it! this must be a mistake?
« Last Edit: April 25, 2007, 01:44:37 am by Adarias »
A mistake is a mistake.
The same mistake twice is a bad habit.
The same mistake three or more times is a motif.

Offline Gas 13

  • 0001
  • *
  • Posts: 82
  • Karma: +0/-0
  • Osmi the Octopus
    • View Profile
    • Pixelart and Photoshop tutorials

Re: What's going on: (BUG REPORTING THREAD)

Reply #29 on: April 25, 2007, 09:38:29 pm
Clicking "previous" leads me here in the end.