AuthorTopic: Please help.  (Read 4789 times)

Offline Sneblot

  • 0001
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • iEnjoy Design

Please help.

on: November 23, 2008, 09:04:56 pm
Im would really like to start making some low poly models in 3DS Max but I do not know how to create the texture mapping? Can anyone point me to a good tutorial or would anyone be kind enough to explain to me on here?

Offline Kazuya Mochu

  • 0010
  • *
  • Posts: 436
  • Karma: +0/-0
  • ^thx Larwick
    • View Profile
    • my portfolio website

Re: Please help.

Reply #1 on: November 25, 2008, 12:35:01 pm
if you wanna make a texture, you need uvw coordinates. thing of them as a xyz coordinate but for the texture map.

for that you have to apply a modifier to your model, the Unwrap UVW
after you get that, just click edit. that will bring up the uvws editing window. it may be a mess, but you can sort that out. clike the menu, and look for flatten mapping. a dialog box will appear, and just click ok. this will flatten all the polygons and sort them around the texturmap area. obvisouly this doesnt mean you'r done. thats actually just a quick start. now begins the real work. you have to see wich poligos on the uvws represente wich poligons on the model. sort them around the way you think is best for your texture. once you got it all sorted out, go to tool - render uvws template. insert a resolution and click render. save the file to werever and use that as a template to paint your texture.

I'll try and get you a good link later on.

good luck

Kaz
Image size doesn't matter! It's what you do with your pixels that counts!

genroxbro

  • Guest

Please help

Reply #2 on: August 04, 2009, 06:03:36 pm
A very nice person was helping me, but Im concerned that the thread was lost over time.

I copied all of our Joomla files and put them in a subfolder on the same site and now when I try to log onto the original site I get this error:

This site is temporarily unavailable.
Please notify the System Administrator 2

I reconfigured the subfolders configuration.php, but now I cant log into our phpadmin to create a new database I get this error:

Error
#1045 - Access denied for user al-jadidlocalhost using password: YES

Is this something I can fix? Can our host fix it? Did I trigger something by copying the files?

Thank you for your much needed help.

Oh, our host doesnt have a cpanel
_____________________________________
Website I designed for canadian payday loans company.